sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

TILAUSTYÖN VALMISTAMINEN: PROJEKTITYÖ, SEMINAARI ESITYS

TILAUSTYÖN VALMISTAMINEN: Projektityö 

Ohjaussuunnitelma 15osp: Opiskelija tekee asiakastyön, jonka laajuutta ja vaikeusastetta tarkastellaan etukäteen. Tavoitteet: aiemmin opittujen taitojen harjaannuttaminen, asiakaslähtöisyyden kehittäminen sekä mahdollisesti uuden taidon hankkiminen (esim. suunnittelusovelluksen käyttö). Opiskelija toteuttaa työn projektiluonteisesti ja tarkoituksenmukaista itsenäisyyttä noudattaen. Lisäksi työn edistymisestä ja vaiheista päivitetään blogia. Työn päätyttyä prosessi ja lopputulos esitellään eri dokumenteilla.

Opettajat: Mika Piipponen 

Projektityö esiteltiin kaksipäiväisessä seminaarissa. Minä olin vuorossa ensimmäisen päivän toisena esittäjänä. Vuoro oli mieluinen, sillä esityksen jälkeen pystyin keskittymään muiden esityksiin jännittämättä.

Esitys tuli tehdä Power point muotoisena ja esityksessä piti olla suullinen osuus. Esityksen tuli kestää 10 - 15 minuuttia. Keskityin esityksessäni ennen ja jälkeen kuviin. Tässä minun esitys:




























Seuraavaksi opinnoissa onkin vuorossa koulutukseni viimeinen (VIIMEINEN, APUWA!) jakso. Valmistun 2.6.2017. Tuo 27.3. alkava viimeinen jakso on työssä oppista. Suoritan sen Rakennusliike Olavi Järvinen Oy:ssä. Pääsen viimeistelemään uusia rivitaloasuntoja Hollolassa ja ehkä myös Orimattilassa. Tarkoituksena on päivittää työssä oppimisen kuulumisia viikottain, joten pysyhän "kanavalla"!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti