sunnuntai 7. toukokuuta 2017

PALVELUN TOTEUTTAMINEN: TYÖSSÄ OPPIMINEN, VIIKKO 6

PALVELUN TOTEUTTAMINEN: Työssä oppiminen

Opetussuunnitelma: Palvelun toteuttamisen kokonaisuuteen kuuluvien puutöiden, maalaustyön perusteiden ja sisärakennustöiden harjoittelu työmaaolosuhteissa. Palvelun toteuttamisen ammattiosaamisen näyttö, osa 2 annetaan työmaalla. Työssä oppimisen kokonaisuus on 15 op.

Paikka: RAKENNUSLIIKE OLAVI JÄRVINEN OY, Liinuminkatu 3, Hollola

Tällä viikolla pääsin vihdoin ulkomaalauksesta uusiin hommiin! Maalasin vain päivän Mervin kanssa terassin otsalautoja ja väliseinäpuita.

Keskiviikkona pääsin listoittamaan. Ensimmäisenä kohteena oli B-talon 9-asunnon kylpyhuone. Listoitin muovilistalla saunan oven, kylpyhuoneen ikkunan sekä oven. Kylpyhuoneen ikkunaan ja oveen piti tehdä smyygit, joten en ainakaan helposta työstä aloittanut. Jännitin kovasti, mutta selvisin hienosti. Saunan ovesta ei tullut otettua kuvaa listoitettuna.

Kylpyhuoneen ovi ennen listoitusta

Ovi listoitettuna

Listoitus läheltä
Kylpyhuoneen ikkuna ennen listoitusta

Kylpyhuoneen ikkuna listoitettuna
Torstaina listoitin B-talon 8-asunnon olohuoneen loppuun, makuuhuoneen ja vaatehuoneen. Lisäksi laitoin eteisen ja olohuoneen lattioiden väliin listan. Lista sahattiin oikeaan mittaan ja liimattiin liimatiivisteellä paikoilleen.

Olohuoneen ja eteisen lattioiden väliin laitettu lista



Olohuoneen puuttuvat jalkalistat paikoillaan


Makuuhuoneen jalkalistoja paikoillaan

Vaatehuoneen jalkalistat
Perjantaina kävin asentamassa B-taloon vessoihin ja kylpyhuoneisiin vessapaperitelineitä ja pyyhekoukkuja. Telineet ja koukut pyrittiin asentamaan aina pysty tai vaakasaumaan. Jos se ei ollut mahdollista, porattiin reikä silloin laattaan.

Asunnon 6 kylpyhuoneen telineet paikoillaan

Asunnon 6 vessan telineet paikoillaan

Asunnon 7 kylpyhuoneeseen tuli myös pyyherenki
Iltapäivällä ehdin käydä purkamassa B-talon astianpesukoneet kalusteasentajaa varten. Loppupäivästä aloitin asentamaan A-taloon asuntoon 5 verhotankoja. Ennen päivän päättymistä sain makuuhuoneiden tangot asennettua.

Asunnon 5 astianpesukone purettuna ja lähellä asennuspaikkaa

Asunnon 5 makuuhuoneen verhotanko paikoillaan

Asunnon 5 makuuhuoneen verhotanko paikoillaan
Ensi viikolla jatkan asunnon 5 verhotangon asennuksia. Tiedän myös, että pääsen viimeistelemään B-talon vessoista puuttuvia laattapaloja ja laittamaan vessan pönttöjen ympärille silikonisaumoja. Asunnot pitäisi olla luovutuskunnossa 24.5.2017, joten viimeistelytöitä riittää varmasti vielä minulle astikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti