lauantai 11. kesäkuuta 2016

VIIMEINEN KOULUPÄIVÄ, KESÄLOMAN ALKU 30.5.2016 JA BLOGITAUKO

Viimeisenä koulupäivänä purimme Sari K:n kanssa vaivalla rakennetut, levytetyt, saumatut, maalatut ja tapetoidut seinäkokonaisuudet. Teimme tilaa ensi vuonna aloittaville sisustusrakentajille.

Puretut seinät

Seinien purkamisen jälkeen kannoimme Sari K:n kanssa työkalulaatikot autojen kyytiin ja suuntasimme kesälaitumille. Ehkä työkaluille on käyttöä kesällä, ken tietää!

Työkalulaatikko auton kyydissä

Ensimmäinen kouluvuosi on nyt ohi. Vuosi oli todella mielenkiintoinen ja ehkä yksi parhaista vuosista elämäni aikana. Tein ilman muuta oikean päätöksen ottaa töistä opintovapaata ja lähteä opiskelemaan itselle kiinnostavaa aihetta. Haikeaa ajatella, että puolet koulusta on nyt käytynä. Opintopisteitä on kertynyt tässä vaiheessa 124/180, joten hyvällä mallilla ollaan!

Lisäbonuksen mielenkiintoiseen aihealueeseen on tuonut ihanat luokkakaverit. Olen voinut olla oma itseni heidän seurassaan ja nauttia opiskelusta. Luokkakavereista olen löytänyt olevinaan saman henkisiä ihmisiä, joiden kanssa on ollut ilo tehdä ryhmä- ja paritöitä.

Syksyllä opiskelu jatkuu 10.8.2016 työssäoppimispaikassa Fasetti Oy:ssä. Tarkoituksena on mennä heidän verstaalleen opettelemaan entisöintiä, kalustekorjausta, valaisimien tekoa ja kaikkea sen ympäriltä.

Tämä Roosmari sisustusrakentajaksi blogi jää nyt kesälomalle ja palaa kouluaiheisiin heti syksyllä. Muista seurata mitä omassa henkilökohtaisessa Roosmari blogissa tapahtuu kesän aikana. Blogiin pääset tästä linkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti